عمومی

آنفلوانزا چند روز طول می کشد؟❤️【سال1403】⚡

بهترین درمان برای بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی چیست؟ این بیماری چه مدت زمان به طول می‌ انجامد تا فرد بتواند به بهبودی کامل دست پیدا کند؟ در این مقاله قصد داریم در رابطه با عنوان آنفولانزا چند روز طول می‌ کشد؟ صحبت کنیم؛ زیرا این بیماری به ویژه در فصل سرما جزو یکی از بیماری‌ های شایع ویروسی است که معمولا از پاییز تا اوایل بهار افراد را درگیر می‌ کند. شدت و علائم آنفولانزا در افراد می‌ تواند متفاوت باشد؛ اما غالبا با عطسه، خستگی بدن و همچنین سرفه‌ خود را نشان می‌ دهد. در طول چند سال اخیر، سویه‌ های مختلفی از ویروس آنفولانزا را مشاهده کرده‌ ایم که در ادامه قصد داریم یکی از ساده‌ ترین و موثرترین راهکارهای درمان این بیماری را به شما معرفی کنیم .در ادامه با ما همراه باشید.

آنفولانزا چیست؟

همه‌ ما می‌ دانیم که آنفولانزا با سرما خوردگی متفاوت است. معمولا آنفولانزا نسبت به سرما خوردگی علائم شدیدتری از خود نشان می‌ دهد. آنفولانزا به یک عفونت ویروسی مزمنی اشاره دارد که توسط سه نوع ویروس آنفولانزا یعنی A ،B یا C ایجاد می‌ گردد. معمولا برخی از افراد سرما خوردگی را با آنفولانزا اشتباه می‌ گیرند. در حالی که این دو بیماری کاملا متفاوت از یکدیگر می‌ باشند. سرماخوردگی بیماری است که افراد را دچار مشکلات تنفس فوقانی همچون مشکلات بینی، دهان و گلو می‌ کند.

این بیماری ظرف یک مدت کوتاهی خود به خود نیز درمان می‌ شود و باید فرد در طول این دوره به استراحت بپردازد؛ اما آنفولانزا همان طور که اشاره کردیم، شدیدتر و خطرناک‌ تر است. اگر شما دارای یک بیماری زمینه‌ ای هستید و یا یک فرد باردار می‌ باشید که دچار بیماری آنفولانزا هستید، مطمئنا در خطر هستید و باید سریعا به متخصص مراجعه کنید.

برای پیشگیری از این بیماری یکی از راحت‌ ترین و کم هزینه‌ ترین کارها واکسیناسیون است که معمولا هر ساله می‌ توانید آن را با آمدن فصل سرما بزنید. این بیماری به راحتی قابل انتقال بوده و افراد از طریق لمس سطحی توسط کامپیوتر، تلفن، میز، دستگیره در یا هر وسیله‌ دیگری که مبتلا آن را لمس کرده، می‌ تواند دچار این بیماری شوند. آنفولانزا عفونت بینی، گلو و ریه‌ ها می‌ باشد و سیستم تنفسی افراد را مختل می‌ کند.

آنفلوانزا چند روز طول می کشد؟

بیماری آنفولانزا چه علائمی به همراه دارد؟

اگر شما قصد دارید، بدانید که آنفولانزا چند روز طول می‌ کشد؟ در وهله‌ اول بهتر است با علائم این بیماری آشنا شوید. علائم بیماری آنفولانزا که جزو رایج ترین‌ ها هستند، عبارتند از:

  1. تب 40 درجه: معمولا بیماری آنفولانزا با تب بسیار بالا شروع می‌ شود و دمای بدن انسان در این بیماری مابین 37 تا 40  درجه سانتی‌ گراد می‌ باشد. در بیشتر مواقع تب‌ های ناشی از آنفولانزا به مدت کمتر از یک هفته از بین می‌ روند.
  2. عطسه: یکی دیگر از علائم این بیماری که در بزرگسالان و کودکان نیز مشترک می‌ باشد، سرفه‌ های خشک و مداوم است. معمولا این سرفه‌ ها با خود تنگی نفس و درد سینه را به همراه دارند. آن دسته از افرادی که دارای بیماری زمینه‌ ای ریوی هستند، می‌ توانند در خطر بالایی باشند. به همین خاطر باید در همان روز اول به پزشک متخصص مراجعه کنند.
  3. سردرد: یکی دیگر از علائم بیماری آنفولانزا می‌ توانیم به سر درد اشاره کنیم که فرد نسبت به صدا و نور حساسیت دارد.
  4. خستگی: این بیماری با خود بدن درد و خستگی‌ های بسیار شدیدی را به همراه دارد. به طوری که فرد نمی‌ تواند از تخت خواب خود بلند شود.
  5. مشکلات گوارشی: از جمله مشکلات گوارشی که می‌ توان به آن اشاره کنیم؛ اسهال، درد معده، استفراغ و یا حالت تهوع است که بعضی از گونه‌ های ویروس آنفولانزا با خود به همراه دارند.
  6. گلودرد: یکی دیگر از متداول‌ ترین نشانه‌ های آنفولانزا که در سرما خوردگی نیز افراد آن را تجربه می‌ کنند، گلو درد است. این گلو درد می‌ تواند موجب تورم و برافروختگی گلو شود.

راهکارهای درمانی آنفولانزا

در ادامه به یک سری از نکاتی که متخصصان جهت درمان آنفولانزا آن‌ ها را به بیماران خود توصیه می‌ کنند را نام می‌ بریم که تمام این نکات جزو ضروری‌ ترین و مهم‌ترین فاکتورهای درمان بیماری آنفولانزا هستند:

  1. تغذیه سالم: یکی از مهم‌ ترین نکاتی که در زمان بیماری باید آن را در نظر داشت، تغذیه سالم است. در واقع پاسخ به این سوال که آنفولانزا چند روز طول می‌ کشد؟ بستگی به نوع تغذیه‌ شما دارد. بهتر است یک برنامه‌ غذایی حاوی مواد مغذی برای خود در نظر بگیرید که سیستم ایمنی بدنتان به جنگ با ویروس‌ ها برود. شما می‌ توانید در این حوزه از مواد غذایی گوناگونی همچون سوپ مرغ، بادام، پرتقال، لیمو شیرین و بسیاری از میوه‌ های دیگر و همچنین سبزیجات استفاده کنید که همگی موثر هستند.
  2. قرقره کردن آب نمک: آب نمک از همان زمان‌ های قدیم برای تسکین یافتن درد گلو مرسوم بوده است. این ترفند همیشه موثر عمل کرده و شما می‌ توانید مقداری نمک را در یک فنجان آب گرم ریخته و برای این که التهاب گلوی خود را کاهش دهید و میکروب‌ ها را از بین ببرید، آن را قرقره کنید.
  3. انجام ندادن فعالیت‌ های سنگین: در زمان آنفولانزا و یا سرماخوردگی می‌ توانید ورزش‌ های سبک هوازی را جهت گردش خون خود انجام بدهید؛ اما از انجام ورزش‌ های سنگین که بدنتان را به فعالیت وادار کرده و انرژی باقی مانده را نیز می‌ گیرد، بپرهیزید.
  4. استفاده از دستگاه بخور: دستگاه بخور یکی از راهکارهای درمانی بسیار موثری است که می‌ تواند برای گلو درد و همچنین سرفه‌ های دردناک مثبت عمل کند. دستگاه بخور تنفس شما را مرطوب کرده و بیماری را نیز قابل تحمل‌ تر می‌ کند.
  5. استفاده از پروبیوتیک: مراجعه به پزشک و استفاده از داروها و پروبیوتیک‌ ها در این زمینه بسیار کارساز بوده و پیشنهاد می‌ کنیم، در وهله‌ اول به متخصص مراجعه کنید.
  6. مصرف قرص زینک: اگر حس می‌ کنید که در حال سرما خوردن هستید، حتما زینک را وارد بدن خود کنید. زینک یک نوع ماده‌ معدنی ضروری جهت تقویت نمودن سیستم ایمنی بدن است. مطالعات نشان داده؛ افرادی که به مصرف قرص زینک می‌ پردازند کمتر در طول سال دچار سرما خوردگی می‌ شوند.

آنفلوانزا چند روز طول می کشد؟

طول درمان آنفولانزا چقدر است؟

در پاسخ به این سوال که آنفولانزا چند روز طول می‌ کشد؟ باید بگوییم بسته به شدت بیماری در افراد دارد. معمولا آنفولانزا 1 تا 4 روز در بدن فرد بیمار باقی می‌ ماند؛ اما اگر فرد دچار نوع شدیدتر بیماری شده باشد، می تواند تا 14 روز درگیر بیماری آنفولانزا بشود. در کل افراد در طول دوران نقاهت باید به استراحت مطلق بپردازند و داروهایی که پزشک تجویز کرده است را در ساعات مشخصی مصرف کنند. علاوه بر آن از راهکارهای درمانی خانگی که توضیح دادیم نیز حتما باید بهره ببرند.

اگر شما دچار بیماری آنفولانزا شده‌ اید تا مدت 1 هفته ناقل هستید و می‌ توانید آن را به راحتی به دیگران سرایت دهید. به همین خاطر پیشنهاد می‌ کنیم تا زمان بهبودی کامل حداقل در حدود 2 هفته با کسی به برقراری ارتباط نپردازید و از خانواده‌ خود نیز فاصله بگیرید. شدت بنای بیماری آنفولانزا بستگی به سیستم ایمنی بدن افراد دارد اگر شما در طول 1 یا 2 هفته‌ی اول با علائمی همچون وجود خون در خلط گوش کرد ترشحات غلیظ از سینوسها درهای تنسی یا سفتی گردن روبرو شده‌اید سریعا به پزشک و مراکز درمانی مراجعه کنیم که این موارد در زمان آمپولا جسته علائم خطرناک محسوب می‌گردند

مواد غذایی مناسب برای درمان آنفولانزا

همان طور که اشاره کردیم، یکی از مطمئن‌ ترین و موثرترین راهکارهای درمانی آنفولانزا در طول دوران نقاهت مصرف مواد غذایی مقوی و سالم می‌ باشد که در ادامه به برخی از آن ها می‌ پردازیم:

  1. عسل: عسل یکی از قوی‌ ترین مواد در طول مبتلا شدن به آنفولانزا و سرما خوردگی می‌ باشد. این ماده دارای خاصیت ضد باکتریایی بسیار قوی بوده که سیستم ایمنی بدن افراد را نیز ارتقا می‌ دهد. اگر شما گلو درد دارید یا سرفه‌ مداوم می‌ کنید، برای از بین بردن عفونت و همچنین تسکین سرفه پیشنهاد می‌ کنیم که از دمنوش چای و عسل یا عسل با شیر بهره‌ مند شوید.
  2. چای داغ: نوشیدن چای داغ به بیماران کمک می‌ کنند تا یک ضد احتقان طبیعی داشته باشند. چای داغ مخاط بینی را به خوبی پاکسازی کرده و در تسکین سرفه و گلو درد بسیار موثر است. علاوه بر آن باعث هیدرات ماندن بدن نیز می شود.
  3. آب نارگیل: آب نارگیل یکی از موثرترین میوه‌ ها جهت هیدراته ماندن بدن در زمان آنفولانزا می‌ باشد. علاوه بر آن یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که به مقابله با انواع ویروس‌ های سرما خوردگی و آنفولانزا می‌ پردازد.
  4. سوپ مرغ: هیچ گاه قدرت سوپ مرغ در بهبود سرماخوردگی را نادیده نگیرید. گرمای مطبوع این غذا یک ضد احتقاق بسیار طبیعی بوده که به پاکسازی محاط می‌ پردازد. علاوه بر آن با داشتن خاصیت ضد ویروسی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود در باز شدن مجاری بینی و همچنین تسکین سرفه بسیار موثر عمل می‌ کند.
  5. زنجبیل: زنجبیل دارای خاصیت ضد تهوع بوده و سرشار از آنتی اکسیدان است. اگر شما در نتیجه‌ بیماری آنفولانزا دچار حالت تهوع و یا استفراغ شده‌ اید، زنجبیل می‌ تواند یک داروی بسیار موثر در این زمینه باشد.

روش های تشخیص بیماری آنفولانزا

شاید این سوال در ذهن شما نیز ایجاد گردد که پزشک چگونه می‌ تواند به تشخیص بیماری آنفولانزا بپردازد؟ معمولا متخصصان چگونه بیماری آنفولانزا را از کورونا و یا سرماخوردگی تشخیص می‌ دهند؟ در ادامه یک سری از مراحل و تست آنفولانزا را شرح می‌ دهیم:

  1. توجه به گفته‌ های بیمار: پزشک در وهله‌ اول به دیدن اظهارات بیمار می‌ پردازد. یکی از نخستین راهکارهای تشخیص بیماری آنفولانزا توجه داشتن به نوع علائم بیماری فرد است که پزشکان به راحتی می‌ توانند با بررسی کردن علائم متوجه نوع بیماری و ویروس فرد بشوند.
  2. انجام معاینات بالینی: دومین روشی که پزشک به کمک آن ها به تشخیص بیماری آنفولانزا می‌ پردازد، معاینه کردن حفره‌ های گوش، گوش دادن به صدای ریه، بررسی کردن میزان دمای بدن و معاینه‌ انتهای گوش و بسیاری دیگر از راهکارها می‌ باشد که پزشک با انجام دادن این معاینات بالینی به خوبی بیماری فرد را تشخیص داده و داروهای متناسب با آن را تجهیز می‌ کند که فرد می‌ تواند پس از مدتی استراحت و مصرف این داروها به بهبودی کامل دست پیدا کند.
  3. تست‌ های آزمایشگاهی: گاهی اوقات پزشکان افراد را برای انجام تست‌ های آنفولانزا به آزمایشگاه‌ های مربوطه ارجاع می‌ نمایند. با انجام دادن این تست‌ ها دکتر به خوبی می‌ تواند حضور یا عدم حضور ویروس در بدن افراد و همچنین نوع آن‌ ها را تشخیص می دهد.

روش های تشخیص بیماری آنفولانزا

تاثیر واکسن آنفولانزا در پیشگیری از بیماری

معمولا بسیاری از افراد تصمیم می‌ گیرند، در اوایل فصل پاییز واکسن آنفولانزا بزنند. این واکسن‌ ها همواره در حال جهش و به روز رسانی می‌ باشند و هر سال واکسن آنفولانزا جدیدتر از نوع قبل خود در سطح بازار توزیع می‌ گردد؛ زیرا پزشکان هر ساله با علائم متفاوتی از آنفولانزا روبرو می‌ شوند. معمولا زمانی که واکسن به بدن فرد تزریق می‌ شود، بدن علیه سویه‌ های ویروس آنتی‌ بادی ترشح می‌ کند تا بتواند به مقابله با ویروس‌ هایی که وارد بدن می‌ شود، بپردازد و از آن محافظت کند.

در نتیجه زمانی که شما بعدها دچار ویروس آنفولانزا شوید، دیگر به این بیماری مبتلا نخواهید شد و یا علائم بسیار خفیف آن را تجربه می‌ کنید. طبق گفته‌ پزشکان بهتر است، زنان باردار، افراد بالای 65 سال، افراد زیر هیجده سال که به مصرف آسپیرین می‌ پردازند، کودکان زیر 5 سال هر فردی که دچار بیماری‌ های مزمن مانند آسم می‌ باشد و یا خانواده‌ هایی که دارای فرد سالمند هستند، حتما باید به تزریق واکسن آنفولانزا بپردازند. این واکسن می‌ تواند بدن را در فصل سرما در مقابل بسیاری از ویروس‌ ها مقاوم سازد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم شما را با بیماری آنفولانزا و همچنین تفاوت آن با سرما خوردگی آشنا کنیم. بیماری آنفولانزا یکی از سویه های شدیدتر سرما خوردگی است که افراد باید در صورت مشاهده‌ هر کدام از علائم گفته شده در این مقاله در کوتاه‌ ترین زمان ممکن نزد دکتر بروند. اگر شما ناقل هستید، بهتر است از اعضای خانواده‌ خود فاصله بگیرید تا طول نقاهت شما به پایان برسد. حتما نکات گفته شده در این مقاله را رعایت کنید تا در زمان اندکی به بهبودی کامل دست پیدا کنید.

از شما عزیزان سپاسگزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، سایت الو درمان سعی بر این داشته تا شما را با آنفولانزا چند روز طول می‌ کشد؟ آشنا کند. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد، در صورت داشتن هر پیشنهاد انتقاد می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

5/5 - (5 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − یک =

دکمه بازگشت به بالا